WiS in het kort

Het wachtkamerinformatiesysteem is een beeldscherm waarop uitzendingen in de wachtkamer kunnen worden getoond en maakt gebruik van presentaties die via een website kunnen worden beheert

Uw wachtkamer wordt voorzien van een beeldscherm. Het scherm hangen wij op een goed zichtbare plaats in de wachtkamer van uw praktijk. De presentatie op de beeldschermen kunt u zelf maken. De dia’s van uw eigen praktijk kunt u voorzien van informatie. U kunt ook presentaties kiezen van andere zorgaanbieders met informatie die relevant is voor uw patiënten. U bepaalt dus helemaal zelf wat uw patiënten te zien krijgen. Het maken en beheren van de uitzendingen regelt u via een website waarop u eenvoudig de dia’s kunt samenstellen.

Hoe werkt WiS

Op het beeldscherm is een mediaplayer aangesloten die continu een videosignaal naar uw beeldscherm stuurt. De uitzending wordt door de mediaplayer vanaf het internet binnengehaald. Met een speciaal voor u ontworpen website kunt u uw eigen presentaties maken en beheren en bepaalt u zelf de uitzendingen en wat uw patiënten te zien krijgen.

Het Wachtkamerinformatiesysteem bestaat uit:

•    Beeldscherm (LED-scherm met minimaal Full-HD resolutie (=1920x1080) en een vrije HDMI-ingang

•    Mediaplayer 

•    Beheersysteem (met een inlog beveiligde website, speciaal voor het WiS ontwikkeld)

 

Wat heeft u zelf nodig:

•    Internetaansluiting, bij voorkeur via Wifi

•    Werkend beeldscherm, met 1 vrije stroomaansluiting in de buurt